Tove Styrke in i framtiden

tovestyrkeyellow

Hon är tjejen som var med i Idol och som hade sin egna stil. Stilen ansågs lite för speciell för att gå hem hos pop-sugna ungdomar. Just den säregna sidan är Tove Styrkes styrka. Hon har, med sitt nya album, slagit stort internationellt. Hon är med i toppen i flera länder på Spotifylistan med sin senaste singel, Mistakes, efter bara en dag.

Redan med första album-singeln, Say My Name, hyllades hon av flera stora och kända musiker såsom Sir Elton John. Hon är större utomlands än hemma i Sverige. Troligtvis blir det som med Roxette, September och Swedish House Mafia som alla slog igenom utomlands innan vi här hemma upptäckte storheten.

Toves musik är lika ny som svenska artisten Robyns musik var när hon kom ut med sin musik. Nya beats, nya sätt att komponera och överraska på. Vi på tidningen tror att hon kommer namnges som en av grundarna till den här nya stilen i framtiden. Vi tror att Tove Styrkes musik är framtiden.

Lyssna gärna på låten Mistakes, eller öppningsspåret Say My Name. Gå sedan tillbaks och lyssna på tidigare låtar och tendenser av hennes nya musikstil kan spåras vissa avsnitt av låtarna.

Vi älskar när musik överraskar, när andra vill ta efter och när artisten hyllas världen över innan man knappt upptäckt artisten hemma i Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s